Cloud

Werken in de cloud vereenvoudigt zowat alles in uw KMO. Niet alleen zorgt het ervoor dat uw werknemers kunnen werken waar en wanneer ze willen, maar ze kunnen ook online samenwerken aan dezelfde bestanden, zoals presentaties of projectendocumenten. Daarnaast vormt de cloud een goede, centrale opslag waardoor iedereen in of buiten uw bedrijf makkelijk aan de bestanden kan waar hij/zij toegang toe heeft.

Dropbox for Business

Bestanden eenvoudig delen met uw collega’s of mensen buiten uw organisatie en ze overal beschikbaar hebben, kan eenvoudig met Dropbox for Business. De meeste mensen zijn hier al vertrouwd mee dus het is heel snel en eenvoudig in te voeren in uw bedrijf.

Dropbox for Business is erg veilig. U kan er eenvoudig rechten instellen, 2 factor authenticatie gebruiken, versiegeschiedenis en file recovery toepassen, paswoord beveiligde share links maken, remote device wipe uitvoeren,…

Microsoft (Office) 365

Een tegenhanger van Dropbox for Business en misschien wel de meest verspreide cloud toepassing bij KMO’s. Met Microsoft 365 hebt u overal toegang tot uw e-mail, documenten, agenda, contacten of vergaderingen. Naast de cloudopslag, zijn er ook heel wat handige apps verbonden aan uw account en is het makkelijk te installeren voor uw bedrijf.

VoIP & UCAAS

Al jaren installeren wij VoIP-oplossingen bij onze klanten. Alles wat met een klassieken telefooncentrale mogelijk is, is ook in de cloud mogelijk. U kan uw cloud telefonie makkelijk koppelen aan een CRM-systeem om uw klanten in detail op te kunnen volgen.

De volgende stap is Unifie communications as a service (UCAAS), het koppelen van de cloud aan uw volledige bedrijfscommunicatie. Connexa kan u hier stap voor stap bij begeleiden.

Cloud Infrastructuur

Wij zorgen ervoor dat al uw applicaties in de cloud niet alleen optimaal werken, maar ook aan elkaar gekoppeld zijn, zodat u ze samen kan gebruiken. Hierdoor verhoogte u de efficiëntie op de werkvloer en zorgt u voor de verdere digitalisering van uw bedrijf.

Interesse?

Interesse in één van onze services of in Connexa als vaste IT-partner? Neem gerust contact met ons op!